Alhamdulilah Syafiqah Aina Selamat Melahirkan Baby Girl

Syafiqah Aina selamat melahirkan cahaya mata pertama yang diberi nama Raisya Narisa pada malam tadi.

Berita gembira itu dikongsi oleh suaminya Hafiz Mahamad di akaun Instagram miliknya . Bersama kapsyen ” Assalamualaikum Raisya Narisa @raisyanarisa , 3.39KG (50CM)”

Hafiz Mahamad dan Syafiqah Aina telah berkongsi berita gembira mengenai kelahiran bayi sulong mereka menerusi akaun Instgram masing-masing.

“Alhamdulillah, syukur sangat sangat ya Allah atas rezeki ini . Thankyou Daddy, teman and relakan diri kena cengkam kena macam macam sambil Mommy belanja drama dalam Labour Room tadi ”tulis Syafiqah Aina.

“Morning Everyone, 6 hours dia bertarung nyawa semalam & habis calar calar badan saya digigitnya 🤣

“Trust me, bila saya teman wife dari awal contraction sampai baby keluar. Perasaan saya macam, “aku taknak cari perempuan lain & aku nak ikut je apa bini aku suruh” 😂

“Kita yang meneman pun rasa sakit, uih dia mcm gedebek prekkkkk *#*#” – Tulisnya Hafiz Mahamad di  foto tersebut.

Rata-rata pengikut turut mengucapkan tahniah dan mendoakan supaya bayi perempuan itu membesar sihat.

Alhamdulillah akhirnyaa syafiqah aina junior, tapi kata Nak bagi nama aisyah ? Tapi takpe lah tetap sedap namanya tuu

Ni yang seronok sangat main dalam perut mommy taknak keluar keluar tu kan? Alhamdulillah lahir jugak awak

YAYYYYYYY!!!!!!! Alhamdulillah ya Allah . Tak sabar nak jumpaaaa

Alhamdulillah congratulations hafiz ainaaaa. Asslamualaikum raisya narisa sayanggg

Alhamdulillah finally!! Lama mommy daddy dia tunggu ye

Tahniah. Keluar jugak akhirnya baby.. Tak sabar nk tengok kecomelan baby aina, Semoga baby sihat selalu.

Alhamdulillah welcome to the world. uuu mesti cantik mcm mak dia

Alhamdulillah…. Congrats mommy syg.. @syafiqahaina.. Gebunya bb @raisyanarisa. Welcome bby Semoga menjadi anak yang solehah

Foto : Instagram Hafiz Mahamad & Syafiqah Aina

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*