Cik Puan Muda Julita Aishah Kmlangan Jalan Raya. Polis Beritahu Ini Yang Terjadi

Cik Puan Muda Pahang, Julita Ai$hah Abdul Latiff, terbabit dengan kemal4ngan membabitkan dua kenderaan di Kilometer 25 Jalan Kota Tinggi – Mersing, dekat Mersing, 8.50 pagi hari ini. .

Cik Puan Muda Julita Aishah, 46, yang menaiki kenderaan pelbagai guna (MPV) Toyota Alphard bersama seorang penumpang warga Filipina dan pemandunya berusia 24 tahun.

Ketika kejadian, MPV itu dari arah Johor Bahru, menuju ke Kuantan.

Difahamkan, beliau mengalami keceder4an pada pinggang, manakala penumpang yang juga pembantunya dan pemandunya tidak mengalami sebarang keceder4an.

Ketua P0lis Daerah Mersing, Superintendan Cyril Edward Nuing berkata, pihaknya menerima panggilan kecema$an kira-kira 9 pagi berkenaan kemal4ngan jalan raya membabitkan MPV dan lori.

“ Siasatan awal mendapati, MPV terbabit yang ketika itu melalui tempat kejadian iaitu jalan selekoh dipercayai berlangg4r dengan sebuah lori.

“ Pemandu lori berusia 53 tahun mengalami keceder4an di kaki kanan dan kini mendapatkan raw4tan di H0spital Mersing.

“ Pemandu MPV tidak mengalami keceder4an,” katanya ketika dihubungi di Mersing, hari ini.

Cik Puan Muda Pahang serta pemandu dan pembantu rumahnya pula dikejarkan ke h0spital di Kuantan (Hospital Tengku Ampuan Afzan).

“ Kami masih menjalankan siasatan mengikut Sek$yen 43(1) Akta Pengangkutan Jalan 1987. Orang ramai mempunyai maklumat diminta menghubungi balai p0lis berhampiran bagi membantu siasatan,” katanya.

Kisah Cik Puan Julita Ai$hah dan penampilan terkini

Tiga tahun lalu seorang membuat liputan tentang Cik Puan Julita Aishah yang ditemui dalam satu majlis rasmi.

Biar dalam suasana yang berbeza, Cik Puan Muda Julita Aishah masih seperti tiga tahun lalu, ramah mesra, anggun dan melemparkan senyuman dan menghulur tangan bersalaman dengan setiap tetamu yang menunggu kehadirannya dan Tengku Muda Pahang biarpun laluannya kerap terganggu.

” Menyingkap perkenalan mereka yang singkat, teringat juga kata-kata Cik Puan Muda Julita Aishah yang beliau tidak mengambil masa yang lama untuk membuka pintu hati dan rasa kasihnya untuk menerima Tengku Muda Pahang.”, kata wartawan tersebut

” Kini pasangan bahagia itu telah dikurniakan tiga orang cahayamata, dua puteri Tengku Ameera Asya, Tengku Iddie Akasya dan Ahmad Firhan Syah

” Hidup saya kini telah sempurna sebagai isteri dan ibu. Suami dan anak-anak adalah kebahagiaan saya kini. Tiada apa yang dapat menandingi kasih sayang saya terhadap mereka,” kata Cik Puan Julita Aishah yang dipetik sebagai berkata

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih. TV Lejen

Sumber: hmetro

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*